Søg

Er din virksomheds hjemmeside bare et statisk visitkort? Engagerer den dine besøgende? Skaber den målbare resultater? Hvis ikke, så kan vi hjælpe din virksomhed til det næste niveau.

Stil krav til dit website

85% af dine potentielle kunder får det første indtryk af din virksomhed gennem din hjemmeside. Af den grund er det alfa og omega, at din hjemmeside kan skabe interesse, dialog og i sidste ende salg. Derfor kræver det også både omtanke, indlevelse og talent at udvikle en succesfuld webløsning. Hos Lund & co Reklamebureau lever og ånder vi for kreative website løsninger. Vi ser en hjemmeside som et salgsværktøj og forventer at vores løsninger skal leve op til målbare succeskriterier. Vi tager ansvaret for hele processen fra design og udvikling til hosting, markedsføring og drift af hjemmesiden.

En professionel, flot og brugervenlig webløsning.

Hverken mere eller mindre. Vi hjælper med:

Design og udarbejdelse

Med udgangspunkt i dine behov, udarbejder vi indbydende og brugervenlige webløsninger, baseret på markedets mest brugervenlige CMS system; Concrete5 CMS. Der i øvrigt taler pænt med både sociale medier og mobile enheder.

Målbarhed

Vi vægter målbarhed højt. Hvem besøger siden? Hvor kommer de fra? Hvad foretager de sig – og hvordan kan vi påvirke dem? Med effektive analyseværktøjer kan vi komme under huden på målgruppen, og optimere din investering.

Online markedsføring

Hvad enten du vil være nummer 1 på Google eller have flest likes på Facebook kan vi hjælpe. Vores webløsninger er  100% integrerbare med teknologier som Google AdWords, Facebook og Twitter og klargjort til søgemaskineoptimering.

Konvertering og optimering

En hjemmeside er omdrejningspunktet for din virksomheds online markedsføring og skal kunne støtte op om salgsindsatsen og vokse med opgaven. Men først og fremmest skal den kunne skabe kunder. Derfor skal den konvertere en acceptabel del af de besøgende til leads.

Vedligeholdelse og support

Websites med uaktuelt og forkert indhold fungerer bare ikke. Derfor kan vi hjælpe med opgaver som tekstforfatterarbejde, indholdsopdatering, løbende optimering og meget mere. 

Hosting

Vi sikrer den korrekte opsætning, konfiguration og overvågning af dit driftsmiljø. Vi tager os af det tekniske, så kan du koncentrere dig om de øvrige aktiviteter i din forretning.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Lund & co Reklamebureau har vi udarbejdet mange succesfulde hjemmesider, både som standalone løsninger og som en integreret del af en overordnet markedsføringindsats.

Ring 7516 7522 og hør hvordan vi kan udarbejde en brugervenlig, solid og fremtidssikret webløsning der kan synliggøre din virksomhed og være rygraden i din online markedsføring. Kontakt os for mere information »

Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder