Søg

Velkommen til et full service reklamebureau, der siden 1973 har udarbejdet slagkraftig markedsføring, kreative løsninger og knoklet med ildhu for kunder i hele landet.

Genlyd på bundlinien og helhed i markedsføringen

Hos Lund & co Reklamebureau er vi kreative købmænd, med en holdning til godt design og værdiskabende markedsføring. For os er kreativitet et værktøj til at skabe øget salg, og vores hjerter banker for at udvikle løsninger, der giver genlyd på bundlinien og skaber helhed i markedsføringen.

Vi fokuserer på effektiv og målrettet kommunikation, der samler trådene og styrker brandet. Vi hjælper vores kunder med at skabe resultater – gennem en strategisk, metodisk og løsningsorienteret tilgang til deres behov, uden unødvendige omkostninger. 

10 gode grunde til samarbejde

Skal det være os to?

Hvad enten du har brug for en langtidsholdbar kommunikationspartner eller en enkeltstående opgave, hjælper vi gerne. Med indlevelse, talent, erfaring og hårdt arbejde. Først og fremmeste handler et godt samarbejde dog om kemi. Kontakt os på 7516 7522, lad os stikke hovederne sammen og bliv inspireret.

Referencer
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder