Søg

Hvad enten du sælger opladestationer til mobiltelefoner på Smukfest eller teltvogne i Holland, har din virksomhed brug for et ensrettet og troværdigt budskab, der kan sælge varen. Det kan vi hjælpe dig med.

Som full service reklamebureau kan vi samle de mange forskellige markedsføringskanaler og tage et overordnet blik på din virksomheds markedsføringsbehov. Det er alfa og omega for at sammensætte det mest optimale kommunikationsmiks, der skal til for at opnå den fælles målsætning.

Om dit behov er en hjemmeside, en brochure eller et overordnet syn på din virksomheds markedsføring, er du velkommen til at kontakte os og få vores bud på effektiv og målrettet markedsføring. Det betaler sig! Vi glæder os til at lære din virksomhed bedre at kende.

Markedsføring. Fra Facebook til AdWords.

Markedsføringskampagner

Et budskab brænder mere tydeligt igennem, når det præsenteres på flere markedsføringskanaler samtidigt. Vi kan sammensætte en effektiv kampagne, der strækker sig fra nettet til print og new media.

Email markedsføring

Email markedsføring er den markedsføringsaktivitet med den højeste konverteringsrate. Styrk dit brand, skaf flere besøgende og hold kontakten til dine kunder. Enkelt og effektivt.

Søgemaskineoptimering

92% af alle online køb starter med en søgning på Google. Derfor er søgeoptimering et kritisk værktøj. Vi tager hånd om hele processen – fra udvælgelse af søgetermer til implementering og opfølgning. 

Google Adwords

Der er penge at hente med effektiv annoncering på nettet. Hos os betaler du kun for opsætning og vedligeholdelse af dine Google AdWords kampagner - og ikke for skjulte omkostninger. 

Sociale medier

Fremtiden er social. Brugeranmeldelser skaber troværdighed, anbefalinger fra venner giver tillid og ekspertvurderinger sikkerhed. Vi leder din virksomhed sikkert gennem den sociale jungle.

Præsentationer og multimedia

Vi kan hjælpe din virksomhed med multimedia præsentationer, Powerpoint skabeloner, webfilm, fotografering og meget mere.  

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Siden 1973 har vi udarbejdet opsigtsvækkende kampagner, langtidsholdbare design-identiteter og markedsføring der virker.

Kontakt os og hør hvordan vi udarbejder gennemtænkt markedsføring, der synliggør din virksomhed og sælger produkter.

Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder