Søg

Har du produkterne? Så har vi kompetencerne og erfaringen til at skabe succes med salg på nettet. Vi kan hjælpe dig med at designe, udarbejde, vedligeholde og optimere din webshop.

Få succes med e-handel

Hvor mange af vores kollegaer ser opbygningen af en webshop som en IT-opgave, ser vi det som en salgsopgave. At forbrugerne kan finde din butik, at du kan overbevise dem om, at det er hos dig de skal lægge deres penge, at de får en positiv oplevelse og at de kommer igen, er alt sammen alfa og omega for at skabe en succesfuld webshop. Disse områder er vi eksperter i hos Lund & co Reklamebureau. Og derfor er Magento webshop vores foretrukne webshop platform. Magento er nemlig et salgsfokuseret shopsystem, der kan alt, hvad du forventer af en moderne e-handelsløsning – og en hel del mere.

Magento webshop

En succesfuld webshop. Fra start til slut.

Her er hvad vi kan gøre for dig

Magento

Design og udarbejdelse

Som specialister i salg på nettet, kan vi tage hånd om hele processen fra idé til køreklar shopløsning. Med en solid kombination af æstetik og brugervenlighed udarbejder vi effektive salgsportaler.

Struktur og indhold

En overskuelig struktur og overbevisende indhold skaber kunder i butikken. Vi er garant for en logisk løsning og kan hjælpe med rådgivning, indholdsudarbejdelse og best practice processer.

Optimering og markedsføring

Vi er eksperter i online markedsføring og kan hjælpe din webshop til succes, med et effektivt mix af søgemaskine optimering, Google Adwords, social marketing og email kampagner. 

Vedligeholdelse og support

Alle har brug for kærlighed og det gælder også shopløsninger. Vi kan vedligeholde din installation og opstår der problemer, er vi ikke længere end et opkald væk - og vi lader dig ikke i stikken.

Integration

Magento taler mange sprog og kan integreres med mange systemer. F.eks. GLS, Economic, PacSoft, Epay og meget andet. Vi hjælper gerne med kravsspecifikation og vejledning.

Hosting

Vi sikrer den korrekte opsætning, konfiguration og overvågning af dit driftsmiljø. Vi tager os af det tekniske, så kan du koncentrere dig om de øvrige aktiviteter i din forretning.

Magento webshop Esbjerg

Brugervenlighed og plads til at vokse

Magento er en af markedets mest brugervenlige webshop systemer, og er udviklet fra bunden som et moderne og fleksibelt system, der kan vokse med opgaven og tilpasses dine specielle behov. Med over 2.000 udvidelser og en åben udviklingsplatform kan stort set alt lade gøre. 

Magento er Open Source og gearet til at håndtere selv meget store webshops. Det er verdens hurtigst voksende e-handelssystem, med kunder som Samsung, 3M, Lenovo og mange flere.
Kontakt os for mere information

Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder