Søg

Med solid teoretisk ballast og praktisk fokus kan vi hjælpe din virksomhed med markedsføring, der øger salget, styrker identiteten og giver kunder i butikken.

Klare holdninger til godt design

Godt design destillerer dit budskab, opbygger dit brand og styrker din virksomheds identitet. Med en gennemarbejdet markedsføringsstrategi og et klart design, tilføjer vi troværdighed til dine produkter, ensretter din virksomheds ansigt udadtil og bringer professionalisme til dine budskaber.

Vi udarbejder design identiteter, markedsførings- koncepter, grafisk design og udvikler dine ideer til køreklare løsninger. 

Logo og visuel identitet

Vi skaber tidløse logoer og gennemtænkte identiteter. Forenkler og forstærker dit brand og giver dig en solid visuel platform og en designlinie for din virksomheds markedsføring.

Konceptudarbejdelse

Mangler dine services kant eller dine produkter personlighed? Så kan vi bistå med klare holdinger og skarpe ideer. Vi kan hjælpe med at udarbejde køreklare koncepter, der sælger dine ydelser og hjælper din virksomhed videre.

Markedsføringsstrategi

Hvor skal indsatsen lægges og hvilke muligheder er der? Vi kender markedet og ved, hvor din virksomhed får mest for pengene og hvad kunderne tænder på.

Grafisk design

Godt gammeldags håndværk fra da mor var dreng. Siden 1973 har vi skabt annoncer, brochurer, direct mails, brevpapir, flyers, årsrapporter og meget andet. Og det kan vi endnu. Ret godt endda.

Idéudvikling og rådgivning

Har du en god idé, der kræver sparring eller savner du rådgivning om salg eller markedsføring. Så kan vi udfordre dig med konstruktive input og skæve vinkler. 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Lund & co Reklamebureau har vi siden 1973 udarbejdet opsigtsvækkende kampagner, langtidsholdbare design-identiteter, markedsføring og strategier, der virker.

Ring 7516 7522 og hør hvordan vi kan udarbejde gennemtænkt og fremtidssikret markedsføring der kan synliggøre din virksomhed og sælge produkter. Kontakt os for mere information »

Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder
Vores kunder