Concrete5
– prisbelønnet Open Source CMS

Concrete5 er et fantastisk CMS og vores store passion her på bureauet

Vi udvikler websites i Concrete5 CMS

Hos Lund&co er vi eksperter i at udvikle lækre og funktionelle websites i Concrete5 CMS. Vi er en af Danmarks foretrukne Concrete5 leverandører, og arbejder med alle typer af website projekter. Fra små til store - simple til komplekse.

Som certificeret Concrete5 udvikler, med mere end 200 webløsninger på samvittigheden, kan vi designe, udvikle og rådgive i alle faser af dit Concrete5 webprojekt. Fra projektering til implementering og drift.

 

Hvad er Concrete5 CMS?

Concrete5 er uden sammenligning det bedste CMS system, vi har arbejdet med - og vi har været forbi en hel del systemer i årenes løb. Concrete5 er nemlig udviklet med fleksbilitet og enkelthed for øje. I sådan en grad, at du skal prøve det for helt at forstå hvor enkelt og kraftfuldt det er.

 

Er Concrete5 det rigtige valg?

Concrete5 CMS er vokset eksplosivt i de seneste år, og er i dag en bundsolid og gennemtestet platform for hundredetusindvis af webløsninger over hele verden. Dermed ikke sagt at Concrete5 i alle tilfælde er det rigtige valg; men det tager vi gerne en uddybende snak med din virksomhed om.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Concrete5 er så intuitivt og brugervenligt, at det får systemer som Drupal og Joomla til at se kluntede og gammeldags ud til sammenligning. Og det er vi sikre på at du vil give os ret i, når du først har stiftet nærmere bekendskab med systemet.

Hvis du kan drømme det - så kan vi bygge det i Concrete5.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og rådgivning. Skriv direkte til partner Peter Lund på lund@lund-co.dk eller kontakt Lund&co på 7516 7522 og kom i gang i dag.Bliv kontakt af Lund & co