Søg

I Danmark står Google for over 90% af alle søgninger på nettet, og 92% af alle online køb starter med en Google søgning. Derfor kan søgeoptimering være en afgørende faktor i din virksomheds succes.

Er din virksomhed usynlig på nettet?

Med den overvældende mængde af information og teknologi, der er til rådighed ved kundernes fingerspidser, er dine konkurrenter bogstaveligt talt kun et klik væk. Det er ikke nok blot at være online længere. Hvis din virksomheds hjemmeside ikke formår at tiltrække besøgende, eller ikke klart kommunikerer dit budskab, er det næsten som om den ikke eksisterer.

Løsningen er søgemaskineoptimering – en disciplin der i alt sin enkelthed går ud på at fremme din hjemmesides placering i søgemaskiner. Derigennem opnår du større synlighed, og skaffer flere og mere købsmotiverede besøgende til din side. Søgemaskineoptimering kræver tålmodighed og vedholdenhed, men kan til gengæld give din virksomhed en enorm fordel i forhold til dine konkurrenter. Med søgeoptimering kan du opnå:

Med søgeoptimering kan du opnå:

Flere besøgende

Tiltræk flere og mere motiverede potentielle kunder, der efterspørger din virksomheds produkter og services.

En investering der holder i lang tid

God søgemaskineoptimering kan markedsføre din virksomhed, lang tid efter at effekten af en avisannonce eller et webbanner er forsvundet.

Mest markedsføring for pengene

Optimering til søgemaskiner er den form for markedsføring, hvor du får mest retur på din investering i forhold til udgiften

Kontakt til din målgruppe

8 ud af 10 personer finder den virksomhed som de senere kommer til at samarbejde med, gennem en søgning på nettet. Lidt som at have en virtuel sælger 24 timer i døgnet.

Hvorfor samarbejde med os?

Hos Lund & co Reklamebureau har vi stor erfaring indenfor online markedsføring som søgemaskineoptimering og søgemaskine marketing, og chancen for at du er havnet på denne side som et resultat af vores egen søgemaskineoptimering er stor. Faktisk finder over 2/3 dele af vores newbiz os gennem en søgning på Google. Samme resultater har vi opnået for mange kunder - og det kan vi også gøre for dig.

Vi udarbejder no nonsense løsninger der virker, og vi har en lang række succesfulde optimeringer på samvittigheden – fra nystartede til internationale virksomheder.

Stik os et ring på tlf.: 7516 7522 og lad os tage en snak om hvordan vi kan synliggøre din virksomhed og sparke gang i salget.

Har du et projekt i tankerne? Jup! Ring mig op