Magento webshop
– prisbelønnet Open Source webshop

Med en Magento webshop får du et stærkt fundament til e-handel

Vi udvikler e-handelsløsninger i Magento

Hos Lund&co er vi specialister i design og udvikling af Magento webshop løsninger. Som en solid og erfaren Magento leverandører, arbejder vi med alle typer webshop projekter. Fra små til store - simple til komplekse.

 

Hvad er Magento?

Magento er verdens hurtigst voksende e-handels platform, med mere 150.000 installationer over hele verden. En Magento webshop er Open Source og lig med stor fleksibilitet, robust struktur og tonsvis af udvidelsesmuligheder.

 

Er Magento det rigtige valg?

Magento en bundsolid og gennemtestet platform for hundredetusindvis af webløsninger over hele verden. Systemet har alt hvad en e-købmand skal bruge for at drive en e-handelsløsning. Dermed ikke sagt at Magento i alle tilfælde er det rigtige valg, men det tager vi gerne en uddybende snak med dig om.

 

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Skal du igang med handel på nettet, bør du have en leverandør, der forstår både teknikken, salgs- og administrationsprocessen. Vi driver selv en række Magento webshops og kan derfor rådgive i alle faser af udvikling og drift af shoppen.

Hvad enten du vil starte din egen webshop fra bunden eller skal have udskiftet din nuværende læsning med en Magento webshop, så kan vi hjælpe dig videre. Med fokus på salg - og ikke nørderi.

Hvis du kan drømme det - så kan vi bygge det i Magento. Vi driver selv blandt andet Magento shops som www.godjord.dk og www.automaatter.dk.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og rådgivning. Skriv direkte til partner Peter Lund på lund@lund-co.dk eller kontakt Lund&co på 7516 7522 og kom i gang i dag.Bliv kontakte af Lund & co